Word de beste versie van jezelf!

Loop je tegen uitdagingen aan? Sta je voor belangrijke keuzes, zoals studie, werk of ondernemerschap? Of ben je op zoek naar jouw krachten en échte identiteit? Pak de grip op je toekomst en wordt de beste versie van jezelf!

Samen gaan wij op zoek naar jouw krachten, identiteit, dromen, doelen en uitdagingen. In 100 dagen. Benieuwd hoe? Plan een gratis kennismaking in!

Zij gingen jou voor!

“Jij hebt ervoor gezorgd dat ik op een andere manier naar de situatie heb leren kijken. Daar ben ik je erg dankbaar voor!”

Kim
dromenjager

“De combinatie van Sven zijn luistervaardigheid, empathie en focus op gezonde leefstijl is erg sterk. Hij laat tijdens onze sessies zien waar mijn potentie ligt!”

Oscar
dromenjager

“Ik heb me tegen alle verwachtingen in emotioneel durven op te stellen tegenover jou. Dit durf ik richting weinig mensen. Ik kan het dus wel. Dank daarvoor!”

Jessica
dromenjager

De beste versie van jezelf, in 100 dagen!

stap 1

Aan de hand van een kennismaking starten wij de zoektocht naar jouw beste versie.

 • gratis kennismaking
 • elkaar leren kennen
 • 3, 2, 1 letsgooo!

stap 2

Fasten your seatbelts, ready for take off, want… in 100 dagen word jij de beste versie van jezelf

 • 6 of 10 coaching sessies
 • enorm veel plezier & inspiratie
 • vaste buddy voor vragen
 • praktische modellen als handvat
 • jouw eigen dartbord
 • gezonde basis met de 4 energy batteries
 • op maat gemaakt groeiplan
 • jouw beste versie in 100 dagen!

Mijn reis naar mezelf!

GEZONDE BASIS

Elke dag werk ik aan mijn gezonde basis. Ik combineer fanatiek sporten met schrijven, lezen, gezonde voeding, voldoende slaap, mediteren en het maken van dagelijkse groente smoothies!

NIEUWSGIERIG NAAR MEZELF

Dagelijks ben ik bezig om mezelf nóg beter te leren kennen en lees ik veel persoonlijke ontwikkeling boeken. Benieuwd naar deze kennis? Check de inspiratie wall.

OPRICHTER YOFI

Voor mijn eigen organisatie YOFI coach ik gezinnen, kinderen en medewerkers met betrekking tot een gezonde levensstijl en de zoektocht naar zichzelf. Check it out: www.yofitraining.nl.

WELLBEING CONSULTANT

Als wellbeing consultant coach ik diverse leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot gezondheid, (werk)geluk & (persoonlijke) ontwikkeling.

DE TOPPERS WAAR WE MEE SAMENWERKEN!

Curaçao journey

MATCH creëert de unieke beleving voor Nederlandse studenten op Curacao, middels stage & huisvesting. Alles wordt voor de student uit handen genomen om het spannende avontuur aan te gaan. Ik ben hierbij aangesloten als buddy. Als een student tijdens of na het verblijf op Curaçao tegen uitdagingen aanloopt, kan hij of zij terecht bij mij. Samen starten we de zoektocht naar jezelf om toekomstige dromen te kunnen verwezenlijken.

Mexico journey

Internship in Mexico creëert de unieke beleving voor studenten op Mexico, middels stage, vrijwilligerswerk, huisvesting en Spaanse lessen. Ik help studenten in dit avontuur door een veilige ruimte te creëren en uitdagende gedachten en emoties te onderzoeken, zonder oordeel of druk. Tijdens coachingsessies geef ik de studenten handvaten om te achterhalen waar hun uitdagingen, doelen & dromen liggen.

Internship Abroad

Binnenkort komt hier meer over deze samenwerking.

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Plan een gratis kennismakingsgesprek in.

Contact

+31681557698

svenkolmer@hotmail.com